Nordson Hot Melt
 
echipamente Hot Melt
 
HOME » Aplicaţii » Lipirea ambalajelor cu Hot Melt
 
 

Lipirea ambalajelor cu Hot Melt

Sisteme de aplicare adezivi şi de verificare cu scopul de a îmbunătăţi calitatea
produselor şi eficienţa producţiei ambalajelor din carton îndoit.
 
Sistemele versatile de detectare şi aplicare a adezivilor Hot Melt sau cold ajută la îmbunătăţirea calităţii producţiei şi a eficienţei acesteia.
 
Sistemele Nordson® BetterFold vă ajută să:
optimizaţi calitatea produselor printr-o lipire mai bună şi o plasare mai exactă;
reduceţi costurile evitând pierderi de adezivi, costuri de întreţinere sau resturi;
creşteţi productivitatea reducând timpii de realizare;
îndepliniţi cerinţele diversificate ale clienţilor suportând producţii mici şi schimbări rapide.
 
     
Sistemele Nordson pentru împachetarea cartoanelor includ:
aplicarea adezivilor;
verificarea;
identificarea produselor cu nereguli;
raportarea producţiei.
  Plasarea tiparului şi verificarea produsului

Nordson oferă controlul tiparului şi capabilităţi de verificare combinate ca un sistem unic integrat sau ca elemente individuale. Şi, sistemul modular are posibilitatea de a fi extins după necesitate.

Controalele programabile ale tiparului conferă dezvoltarea rapidă a tiparului şi schimbări rapide, precum şi memorie nelimitată, pentru a putea realiza serii scurte de cutii complexe. Controalele Nordson pentru tipar furnizează multiple intrări ale pistolului şi suportă o selecţie de bead-uri pentru flexibilitatea aplicaţiilor. Iar trăsăturile standard includ controlul presiunii pentru poziţionarea precisă a adezivilor şi depunerea de-a lungul întregii game de viteză a echipamentului.

Sistemele Nordson de verificare sporesc calitatea monitorizând tiparul de adezivi şi acurateţea plasării fără a fi nevoie de aditivi pentru adezivi. Aceste sisteme oferă multipli senzori de adezivi Hot Melt sau cold dispuşi în diverse zone.

În plus, sistemele uşor de programat pot detecta simultan şi verifica numeroşi parametri de calitate incluzând: substraturi suprapuse sau oblice; coduri de bare; lungimile cartonului şi tăieturile; margini cu defecte, lambouri sau inserţii. Citirea codurilor şi scanarea codurilor de bare suportă diverse formaturi şi coduri.

Produsele neacceptate pot fi automat îndepărtate, marcate sau retrase. Rapoartele online şi cele listate furnizează informaţii despre calitatea producţiei în general.

LogiComm

Sistemul LogiComm foloseşte o gamă largă de senzori de verificare şi cititori pentru controlul calităţii, analiza în timp real şi direct în linia de producţie.
   
Aplicarea adezivilor

Pompele eficiente de adezivi reci şi topitoriile de adezivi Hot Melt manevrează o gamă variată de cerinţe de volum şi formule de adezivi pentru a îndeplini nevoile în continuă schimbare ale clienţilor.

Pompele de joasă sau înaltă presiune sunt disponibile pentru a îndeplini cerinţele specifice de livrare a adezivilor reci reducând în acelaşi timp forfecarea şi protejând caracteristicile de îmbinare a adezivilor.

O varietate de topitorii de adezivi Nordson Hot Melt îndeplinesc aproape orice reglementare de producţie. Topitoriile sunt proiectate pentru a fi simplu de operat şi întreţinut. Controlul precis al temperaturii şi presiunii furnizează o aplicare exactă, repetabilă a adezivilor.

În plus, Nordson oferă topitorii ideale pentru procesarea eficientă a adezivilor din poliuretan reactiv (PUR). Aceşti adezivi furnizează îmbinări de înaltă calitate pentru aplicaţii specializate precum cutiile din plastic transparent.

Nordson oferă o gamă diversificată de pistoale electrice şi pneumatice pentru o gamă largă de vâscozităţi şi tipuri de adezivi Hot Melt sau cold. Sistemele optimizate conferă o plasare exactă minimizând excesul de adezivi pentru orice viteză a liniei de producţie. Pistolele Nordson de precizie furnizează tăieri exacte şi aplicare consistentă pentru a minimiza pierderile. Şi, componentele durabile şi design-urile avansate reduc costurile de întreţinere şi maximizează durata de viaţă a echipamentelor.
 
     
  Pachetul de valori®

Soluţiile Nordson sunt proiectate pentru a furniza procese de producţie de calitate, consistente, îmbunătăţind eficienţa producţiei. Speciliştii în industrie disponibili local, tehnicienii de service grupaţi într-o reţea globală de ingineri cu experienţă şi suportul tehnic 24/7 vă ajută să proiectaţi, instalaţi şi întreţineţi soluţii de aplicare adezivi pentru operaţiuni existente sau viitoare de împachetare carton. Oamenii noştri sunt susţinuţi de o infrastructură ce include facilităţi de cercetare, laboaratoare de testare şi depozite de distribuţie componente în locaţii din Europa, Asia şi cele două Americi.

Angajamentul Verde

Nordson are o lungă istorie de proiectare echipamente ce maximizează productivitatea şi reduc pierderile. Deoarece majoritatea clienţilor Nordson sunt producătorii unei game variate de produse de consum sau industriale, ajutându-i pe ei să folosească cât mai eficient materia primă şi procesele de producţie ne ajutăm pe noi toţi.

Capacitatea de a aplica consistent o cantitate exactă de adezivi înseamnă o cantitate necesară de adezivi mai mică în producţie. Şi, mai puţini adezivi pe cartoanele finale înseamnă o mai mare reciclabilitate. De asemenea, un proces de procuţie mai rapid, mai eficient permite producătorilor să optimizeze utilizarea echipamentelor, reducând consumul de energie pentru a produce fiecare piesă. În cele din urmă, un proces de procuţie mai bine controlat şi mai eficient poate reduce cantitatea de resturi şi pierderi de material.
   
Sistemele Nordson furnizează aplicarea şi detecţia adezivilor Hot Melt şi cold pentru producătorii de ambalaje din carton împachetat.  
 
 
Echipamente vopsire electrostatica Nordson Romania
©2019 BRIO FRESH SRL Bistrita - Solutii & Echipamente de aplicat Hot Melt Nordson.
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Web design & optimizare Google - SANNET®.